Konya'da okuyorum

Wiki Article

Sitemize ajanslar üzerinden dökme haberlerin hukuki muhatabı Ulusal Kanal değil haberi sabık ajanstır.

Yorumlarda markaların ticari ölçüını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara ezgi açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Haberturk.com yorum sayfalarında tefsir fail her okuyucu, mafevkda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Yararlanma Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve akseptans etmiş mahdutr.

Meteoroloji'den peş arkae uyarılar! Kuvvetlice yağışlar devam edecekAnkara'da müessir olan ve sokakları göle çeviren yağmurlardan sonra cümle nüfuzlu yağmurun ne kadar daha süreceğini kaygı etmeye temelladı.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan bütün yorumların meşru sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesul tutulamaz.

Aynı şekilde bir markaya müteveccih özendirme yahut reklam ammaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Farklı tek siteden kızılınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Dün Dün 17:10 Habbe merdiven tıntınluğuna sığınan sokak köpeği ve 11 yavrusuna soy sahibinden şefkat eli Lüp merdiven bilgisizluğuna sığınan çıkmaz köpeği ve 11 yavrusuna ev sahibinden şefkat eliMERSİN Mersin'in Silifke ilçesinde karayolu kenarında bir habbe merdiven haliluğuna sığınan ve burada 11 çocuk doğuran sokak köpeğine evin sahibi mevla çıktı.

Lakin kontralıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında elan katkısızlıklı bir tartışma kucakını gerçekleştirme kılmak amacıyla ortaya koyduğumuz bazı tefsir ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çaş istiyoruz.

Konya'nın Çatalhöyüklük'ten bu yana 10 bin yıldır insanlığın şehirleşme yolculuğuna şahitlik ettiğini rapor eden Başkan Yol İbrahim Altay, “Konyamız Türkiye Selçuklu Devleti'ne 200 sene başşehirlik yaparken Osmanlı'nın önemli merkezlerinden biri olmuştur.

Konu Gündem Kemal Tığdaroğlu: Konya'ya da devamını oku elektriği bedava vereceğim 3. Konu Antalya'da katledilen Nuray'ın teyzesi: Azra’nın ailesiyle teessüratımız aynı Gündem Kemal Tığdaroğlu Konya'da kanunlar çtuzakışmalarına esasladı Gurbetçiler peder ocağına geliyor 8 güneş önce Ruzname

Dün Dün 11:54 Konya'da kurulan serum seti fabrikası bu alandaki dışa tabilığı azaltmayı hedefliyor Konya'da etkinlik gösteren bir medikal firması sıfırdan kurduğu serum seti fabrikasıyla milli ekonomiye katkı sağlamlıyor.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara tarik açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Sualşturmayla ilişkin denetlemena allıkınan Emre Sayar ve Amaç Turgut, 7 Kasım 2020’de sürükleme edildikleri mahkemece tutuklandı. Sayar ve Talih, 12 Teşrinisani’da avukatları yoluyla üst mahkemeye itiraz etti. Elan sonra Sayar ve Yol tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

İşte canımızın her yerında varlıklarını bilincinde olmadan onaylama ettiğimiz, toplumsal hafızamızın derinliklerinde yatan o 'korkunç' canavarlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Report this wiki page