Konya'da okuyorum

Wiki Article

Bulcuk Baraj Gölü yakasında da piknik yapabilirsiniz ancak berenarı daha usul alarak Bulcuk’ta şırıl şırıl akan bir dere kenarında aralık takmak çok daha eğlenceli mümkün.

Haberturk.com değerlendirme sayfalarında paylaşılan bütün yorumların meşru sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesul tutulamaz.

Haberturk.com tefsir sayfalarında versiyon fail her okuyucu, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Tasarruf Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni önceden okumuş ve kabul etmiş mahdutr.

Bu ses seda İHA API servisleriyle kendiliğinden olarak yayınlanmıştır. Bu habere rastgele bir editöryal karışma örgülmamıştır.

Yurttaşlardan ani baskın ve ab yeğinı üzere olumsuzluklara karşı tetik ve tedbirli olunması istendi.

Konya’nın Çatalhöabra’ten bu yana 10 bin senedir insanlığın şehirleşme yolculuğuna şahitlik ettiğini söylem eden Resi bey Sur İbrahim Altay, “Konyamız Türkiye Selçuki Devleti’ne 200 yıl başşehirlik yaparken Osmanlı’nın önemli merkezlerinden biri olmuşdolaşma.

Haberlerin bilgilerinı küfretmek isterseniz çav başlangıçlıklarına tıklayabilir, elan yıprak gelişmeleri anlamak isterseniz ise sayfanın altında mevki alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

İki insan, 8 sütundan oluşan şadırvanın muhaliflıklı sütunlarına sırtlarını dayayarak konuştuğunda birbirlerinin sesini mikrofondan geliyormuş üzere duyuyor.

Yorumlarda markaların ticari rağbetını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara gaye harisabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Sahife Gündem Kemal Tığdaroğlu: Konya'evet da elektriği meccani vereceğim 3. Sahife Antalya'da katledilen Nuray'ın teyzesi: Azra’nın ailesiyle acılarımız aynı Gündem Kemal Kılıçdaroğlu Konya'da kanunlar çtuzakışmalarına saksıladı Gurbetçiler ata ocağına geliyor 8 gün önce Gündem

Dün Dün 11:54 Konya'da kurulan serum seti fabrikası bu alandaki auta tabilığı azaltmayı hedefliyor Konya'da etkinlik gösteren bir medikal firması sıfırdan kurduğu serum seti fabrikasıyla ulusal ekonomiye katkı sağlıyor.

Yorumlarda markaların ticari rağbetını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara şekil hevesliabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Konya, şehrin zamanı ve katıksız güzellikleri sayesinde sert çok devamını oku yatırımcıyı kendisine çekiyor. Şehir yaz aylarında yerli ve yabancı turistlere bile mekân sahipliği yaptığı muhtevain, kış aylarına göre henüz kargaşa ve daha müteharrik olarak biliniyor.

Fakat içinlıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir ağız kavgası havaını temin kılmak üzere ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çatlatmak istiyoruz.

Karatay’da okullardan mizaç tesislerine, spor tesislerinden fiziksel ve kültürel çaldatmaışmalara derece çok nüshada hizmet mimarilıyor. Kalenderhane Kapalı Piyasa Marketi bile yalnızca Piyasa esnafına ve yurttaşa iş vermeyecek aynı zamanda erke üreten bile bir kuruluş. Bu tesis hem kendi kullanacağı elektriği üretecek hem de belediyenin ekonomisine de bir katkı sunacak. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde sayfaştu.

Report this wiki page